perjantai 29. toukokuuta 2015

Iloinen ja surullinen


Iloinen siitä että pääsimme maastareille, surullinen siitä että se oli viimeinen estetunti ennen kesää.

Tiistaina oli  maastoesteet vuorossa ja tällä kertaa lähdin Essun kanssa hyppäämään.  En osannut odottaa millainen Essu on, sillä en ole aikaisemmin mennyt sillä maastoesteitä. 

Kävelimme maastoesteille jonka jälkeen otimme verkkoja nurmella vapaasti. Kiersin suunnilleen koko radan läpi, kävimme myös alhaalla ravailemassa. Kohta otimmekin laukkoja ja hyppyjä risuristikolle.  Ensimmäisellä kerralla ptit tulla ravissa, mutta Essu oli sitä mieltä että tullaan laukassa. Tulin vielä kerran ristikon ravissa. Sitten siirryimme hyppäämään renkaita. Renkaille kävi pikku kömmähdys ja menimme niistä ohi, toisella kerralla yli hienosti.



Siirryimme sitten kaikki alas ja tulimme radan vuorotellen. Ensimmäinen este oli tukkiristikko jonka jälkeen laukattiin ylämäki, sitten sai valita jos hyppää läpihypyn vain menee sen ohi. Itse hyppäsin "läpihypyn" jonka jälkeen jatkettiin kuusiesteelle. Puskien takana olevista esteistä hyppäsin vain ensimmäisen ja viimeisen koska keskimäisen esteen edessä oli aika mutaista.  Seuraavaksi renkaat jonka jälkeen pensaitten taakse hyppäämään tukki. Vielä tukkilinja ja isompi tukki. Kaikki esteet ylitettiin ja Essu kuunteli hyvin minua.


Tulimme radan vielä kerran. Tällä kertaa Essulla oli enemmän virtaa mutta pääsimme kuitenkin ihan hyvin yli kaikkien esteiden. Sai vielä tulla sellaisen isomman laatikkoesteen jos halusi. Itse jätin väliin koska oli niin hyvä fiilis jo radan jälkeen. Loppuravit ja tallille päin. Estekausi ainakin loppui iloisesti, on se poni hieno! Muuten sunnuntaina on kisakauden viimeiset kisat Brobyssä, itse hyppään Essulla 65&80.




2 kommenttia: