sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Koulukisoja

Kaikki kuvat harjoituskisoista
C: Iida koponen

Pitkästä aikaa avaan bloggerin kirjoittamista varten, en ole jaksanut koska kukaan ei melkein enään lue näitä eikä kommentoi. Hevosrintamalla on mennyt paremmin kuin hyvin, pari kisaa on ollut myös. Ja ajattelin tässä postauksessa kertoa koulukisoista. 

Jos aloitetaan harjoituskisoilla niin voisi sanoa vaihtelevaa tulosta. Harjoituskisoissa Helppo C:1 meni todella huonosti ja saatiin 62.75% joka oli kuitenkin "luokan" toiseksi paras tulos. Mutta eihän tulos ikinä kerro miltä se tuntui. Verkkasin sitten kunnolla K.N special luokkaan ja heti oli paljon parempi rata. Unhodin kyllä radan kerran ja sähläsin siirtymisien kanssa. Kuitenkin saatiin tasan 62% ensimmäisestä k.n special luokastamme, ja olin ihan tyytyväinen lopputulokseen. 


Koulukisoissa starttasin samat luokat, helppo C:1 ja K.N special.  Lähdin jo kolmantena joten lähdin jo aikaisin verkkamaan ja Arsku oli kamala, en saanut taivutusta läpi ja kaikki meni plörinäksi. Tein sitten pysähdyksiä ennen radalle menoa ja toivoin parasta että menisi hyvin radalla. Rata alkoi hyvin ja loppui hyvin, se oli kieltämättä paras ratamme Arskun kanssa. Odotin että prosentteja tulisi noin kuudenkymmenen paikkeilla. Mutta kuin sain arvostelupaperin käteeni  66.25% oli lopputulos. Olin todella tyytyväinen! Tulos ei riittänyt sijoille saakka kun taso oli kova mutta ei se haitannut. 


K.N Special oli viellä jäljellä ja onneksi Hansu tuli auttamaan  verkkaan. Alkuun Arsku oli aika vauhdikas ja aika kova mutta Hansun neuvojen avulla Arsku pehmeni. Radalla Arsku oli ihan kiva ja kaikki kohdat onnistuivat hyvin, vaikkakin meinasin unhotaa käyntiosuuden. Radan jälkeen olin tyytyväinen, treeniä vain lisää niin kyllä siitä ihan hyvä tulee.  Tavoitteeni oli saada yli 50% ja sehän onnistui kun lopulta tulos oli 60,60%. 


4 kommenttia:

  1. wau oikeesti ootte kehittyny super paljon arskun kaa !! ihania kuvia :))

    VastaaPoista
  2. Mä ainakin vielä luen näitä, en oo vaa jaksanu oikei mhinkään blogiin kommentoida viime aikoina.. Wautsi ootte kehittyny ihan sikana! Nyt tuun muute 99,9% varmasti niihi seuraaviin estekihoihi kattelemaa ku Sanniki pääs takas kisaradoille ;)

    VastaaPoista