lauantai 16. toukokuuta 2015

Billnäs Games 2015



Tänään lauantaina (16.5) oli kevään viimeiset kotikisat. Hyppäsin Arskulla 60cm ja Essulla 80cm. 
Aamulla hoidin Arskun kuntoon ja autoin toista ratsastajaa joka hyppäsi Arskulla 40cm, heillä meni oikein hyvin yksi harmittava pudotus vain.
Kun 60cm alkoi kävelin radan Lotan kanssa jonka jälkeen hyppäsin Arskun selkään ja lähdin verkkaamaan.Verkassa Sofia auttoi minua ja Arsku tuntui ihan kivalta, eli hyvillä mielin lähdin radalle. 

Rata alkoi hyvin ykköselle,kakkoselle ja kolmanelle paikat osui hyvin. Sarja oli nelonen joka jäi lyhkäseksi kuin myös linja vitoselta kutoselle. Seitsemäs ja kahdeksaseste ylittyi hyvin, joka tarkoitti että jatkoimme uusintaan. Ensimmäinen käännös levähti ja kiersin yhden esteen, okserilta sarjalle käänsin ihan hyvin. Kaksi viimeistä estettä puhtaasti yli vaikka tultiin lähelle, hieno Arsku!
Aika riitti sillä hetkellä kolmannelle sijalle, joten ei huono. 


Niinhän siinä sitten kävi että sijoituimme neljänneksi. Innoissaan laukkasimme kunniakierroksen Ineksen, Marian ja Lotan perässä. Hieno Arsku!



Kävelin taas Lotan kanssa nopeasti 80cm radan joka oli sama kuin 60cm. Minulla oli aika kiire kun lähdin jo seitsemäntenä tässä luokassa. Verkassa kaikki meni päin metsää paitsi yksi hyppy. Radalle lähdin sillä asenteella "että nyt mä oikeasti ratsastan" niinhän minä tein, ainakin yrtin kaikkeni. Perus rata oli todella hyvä, paitsi että makkara esteelle Essu ei oikein kääntynyt. Uusinnassa ratsastin eteen ja käänsin mutta se ei riittänyt. Sarjan jälkeen oli seuraava este makkaraeste ja vaikka kuinka käänsin niin menimme sen ohi, ei mitään kieltoa tai livahtamsi ohimenoa laukkasimme kertakaikkia vain sen ohi. Ravin kautta vaihdoin suuntaa ja hyppäsin kaksi viimeistä estettä uudestaan. Radan jälkeen ei oikeastaan edes harmittanut, se oli paras rata vaikkakin menimme ohi. Essukin sai isot taputukset, hieno poni!




8 kommenttia:

  1. Hyvin kuulostaa menneen ja onnea sijoituksesta :)

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä super paljon, noi molemmat radat oli tosi hyvät kun livenä pääsin katsomaan. ;)

    VastaaPoista
  3. Onnea sijoituksesta! Mitä nyt kuvien ja tekstin perusteella voin sanoa, mutta teidän meno näyttää siistiltä ja hyvältä :)

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea, tärkeintä on hyvä mieli. Sulla on tosi nätti hyppytyyli! Ihana Arsku ♥

    VastaaPoista