sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Evitskog -kisat

Verkasta kuva
19.4 meillä oli kisat Evitskogissa (postaus hiukan myöhässä).  Hyppäsin ensimmäistä kertaa Essulla kaksi luokkaa, ensimmäinen luokka oli 60-70cm jossa arvostelua oli A 0.0, toinen luokka oli tuttu 80cm jossa arvostelu oli 367.1. 

Aamulla lähtö viivästyi hiukan joten heti perillä Evitskogissa lähdimme kävelemään rataa. Rata oli helppo, kaksi linjaa ja muut sitten yksittäisiä esteitä diagonaaleilla. Kasikympin perusrata oli sama joten ei tarvinnut opetella monta rataa. 

Verkka oli ryhmissä maneesissa ja heti veryttelyn jälkeen jäin valmistautuvaksi ratsukoksi maneesiin odottelemaan.  Lähtömerkin saatua herättelin Essua ja lähdin matkaan. Rata oli ihan hyvä, linjat jäi hitusen pitkäksi ja kasille unohdin vähän ratsastaa ja tulimme pohjaan. Rata oli kuitenkin nolla rata ja saimme vihreän clear round ruusukkeen. 



Kävimme kävelemässä 80cm uusinnan ja suunittelimme teitä uusintaa varten. Lähdin toisena luokassa joten heti kävelyn jälkeen oli verkka. Verkassa Essu oli hiukan laiska mutta muuten hyvä.
Jäin taas odottamaan maneesiin lähtövuoroa. Lähtömerkin jälkeen nostin laukan joka hyytyi matkalle ensimmäiselle esteelle ja tulimmekin lähelle. Kakkonen, kolmonen ja nelonen ylittyi hyvin kun laukkaa oli reipas. Vitoselle kävi sitten kömmähdys, poni otti pienen askeleen ja pelasti. Kristina taas heiluu kaulalla ja oli viittävailla tippua, jotenkin sain kiinni satulasta ja pääsin takaisin satulaan.
Jalustimet tippui ja sain toisen jalkaan mutta jatkoin matkaa kutoselle. Kutonen, seiksa ja kasi ylittyi hyvin. Uusinta meni vähän varman päälle ratsastukseksi enkä kääntänyt niin tiukasti miten piti.
Maaliin päästiin nollilla ja olin niin iloinen, super poni joka aina tekee parhaansa.



Luokan loputtua olin seitsemäntenä ja seitsemän piti sijoittua mutta harmillisesti joku ratsukko oli jäännyt pois ja vain kuusi sijoittui. Tietysti se harmitti mutta ei voi mitään, Essu oli super hieno ja sain pitkästä aikaan kaksi nolla rataa. Kyllä meistä tulee ihan hyvä, lisää treeniä vain!


4 kommenttia: