torstai 12. maaliskuuta 2015

Onnistuneita estetunteja!



Olen mennyt nyt kaksi estetuntia Essulla jotka menikin ihan hyvin. Viimeviikolla Jessica ihmetteli mitä on tapahtunut kun meni niin hyvin, ja ratsastin hyvin. Tällä viikolla kiipesin jälleen Essun selkään, ja hyvät fiilikset jäi tämänkin tunnin jälkeen. 

Aloitimme tavallisilla verkoilla jonka jälkeen tulimme isolla ympyrällä kahden kavaletin yli. Tulimme ensin ravissa molemmista suunnista, Essu oli vähän hidas mutta loppua kohden ihan hyvä. Laukassa onnistui hyvin, pari lähestymistä tuli lähelle mutta saatiin tasaiset kaksi askelta väliin. 
Tulimme seuraavaksi kahdeksikkoa kavalettejen yli. Tehtävä tuotti ensin vähän hankaluuksia minulle ja meinasin ottaa vanhan tavan ja luovuttaa, mutta näin en tehnyt. Tulin uudestaan joka meni ihan okosti, laukka olisi saanut pyöriä paremmin. Lisäsimme sitten vielä kahdeksikon jälkeen tehtävän, kavaletilta viisi askelta portille. Tämä sujui sitten paremmin!

Tulimme vielä kavaletilta lankulle joka oli sitten pidempi linja. Ensimmäisellä kerralla Essu luuli vähän että oltaisiin menossa portille, ja innostui vähän, mutta kun tajusi että väärä este niin päästiin hyvin perille. Tulimme toisen kerran ja jatkoimme okserille lankun jälkeen. 


Jessica korotti esteitä ja tulimme sitten radan. Kavaletilta portille viisiaskelta, lankulta kapealle esteelle jonka vielä okserille, kapeaeste kolmeaskelta portille. Rata meni ylättävän hyvin eikä tuottanut mitään ongelmia, tein vain tyhmän ympyrän ennen kapeata estettä koska luulin että en saisi hyvää tietä siihen. Tultiin sitten vielä pari estettä korotettuna ja viimeinen "rata", lankku ja okseri meni todella hyvin!


2 kommenttia: