keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Koulutunteja

Amelia

Koulutunteja ratsastan viikottain sen kaksi kertaa, mutta postauksia ei ole tullut vaikka materiaalia on , siitä syystä koska en vain jaksa kirjoittaa tarkasti niistä. Koulutunnit ovat melkeinpä kaikki mennyt hyvin, olen saannut oikeasti kiinni siitä punaisestalangasta Arskun kanssa, olen saanut kokeilla uusia tuttavuuksia tai mennyt niillä jolla olen sattumalta joskus mennyt.




Essulla menin parisen viikkoa sitten ja Essulla en ole mennyt todella pitkään aikaan koulutunnilla. Essu oli aika hidas mutta kulki ihan kivasti ainakin ravissa, vähän jäi pitkäksi ja hitaaksi pohkeelle. En tiedä mutta kädet taisi olla Austraaliassa lomalla tällä tunnilla kun ne oli jossain muualla missä pitäisi olla...


Sitten niihin ei niin tuttueihin hevosiin. Ensin menin Cathellalla jolla olenkin mennyt pari kertaa aikasemmin, Cathella on tosi mukava hevonen ja tuntikaan ei mennyt hullummin. SItten viikko sitten kiipesin Amelian selkään jolla olin mennyt kerran aikasemmin. Teimme tunnilla salmiakkia ja tehtävät sujui hyvin. Laukassa sujui melkein parhaitent tehtävät, voi että sillä on kiva laukka minun mielestä!  Sain Amelian tänään (keskiviikkona) tunnille Riikan olessa lomalla. Tänään sujui myös ihan hyvin mutta tuo edellinen kerta oli kyllä parempi! Viimeisinpänä vielä Ametist joka oli ihan uusi tuttavuusi minulle. Ametistillakin meni hyvin kunhan muisti olla itse rento ja tasainen. Oli todella opettavaa mennä näillä kolmella hevosella!



Viimeiseksi sitten se Arsku, ja ette tiedä miten hyvä fiilsi siitä jää joka kerta. Fiilistä parantaa vielä se kun katsojatkin tulee sanomaan että Arsku näytti hienolta, opettajiltakin on kertynyt runsaasti niksejä ja kehuja! Sunnuntaina pääsin sattumalta Arjan koulutunnille ja sain niin monta ahaa elämystä, odotan innolla seuravaa koulutuntia Arskulla,  Vasemassa kieroksessa Arsku on ihan mahtava ja oikealle hetken työskentelyn jälkeen. Alussa se on jäykempi oikealle mutta tulee aina paremmaksi laukkojen jälkeen. Arjan tunnilla sain etenkin laukassa niitä ahaa elämyksiä, ja tajusin miten saan laukassa takajalat alle ravissa se on jo aika hyvä. Mutta mahtavin fiiliksiä on jäänyt tuntien jälkeen, ehkä keksin jotain kivaa kirjoteltavaa koulutunnista jossain vaiheessa!

Kuvista kiitos, Joannalle, Inekselle ja Erikalle♥






1 kommentti: