sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

On se hieno!


Tiistaina oli luvassa hevosenvaihtopäivät, ainakin luulin niin mutta kuitenkin tuntilistassa luki Kristina-Arsku pitkästä aikaan. Olenhan minä mennyt Arskulla, mutta hypyt ovat jääneet vähemälle koska olen treenaillut Essulla. Joten oli ihanaa nousta pitkästä aikaaan tuttuun estesatulaan.


Aloitimme tunnin ulkona tekemällä normaailin verkan, samalla Jessica korjasi virheitä. Kun olimme ottaneet laukkoja tulimme isomassa laukassa kahta puomia joiden väliin piti tulla kolmeaskelta, joten jouduimme ratsastamaan eteen että tämä onnistuisi, Sitten tulimme samat puomit samalla etäisyydellä , mutta tällä kertaa neljällä askeleella. Tämä onnistui ihan hyvin. Toinen puomi nostettiin pieneksi pystyksi ja taas tulimme ensin kolmella ja sitten neljällä.


Kun estettä nostettiin väli rupesi tulemaan liian lyhkäseksi , sainkin käydä keskustelua Arskun kanssa miten esteelle tullaan. Lopulta Arsku odotti minua hienosti ja väliin tulikin lopulta jopa viisi askelta, hups! Sitten estettä vielä korotettiin ihan jo esteen kokoiseksi minun silmissä. Ensin tulimme neljällä ja jos se onnistui sai hevonen tulla uudestaan kolmella palkinnoksi. Arsku oli ihan super ja pääsimme tehtävän läpi hyvin!


Siirryimme sitten maneesin puolelle, siellä oli täsmälleen sama linja kuin kisoissa jota tottakai treenasimme. Minulle ainakin tämä oli kiva juttu että tulimme linjaa koska se oli se joka meni jotenkin kuitenkin mönkään kisoissa.  Tulimme linjaa ensin pari kertaa niin että ohjasimme kulmaan esteiden jälkeen. Kun tämä sujui otimme okserin mukaan, jonka jälkeen vielä viimeisen pystyn.
Eli tulimme pienen radan kaksi kertaa, toisella kerralla esteet oli isompia mutta siitä ei ole valitettavasti videota koska muistikortti temppuili. Tulin vielä viimeisen linjan korotettuna. Mokasin vähän sen kun tulimme pienellä hypyllä sisään joten linjan väliin tulikin viisiaskelta neljän sijasta, mutta Arsku oli hieno ja pelasti! Arsku oli kyllä niin hieno koko treenin aijan!


2 kommenttia: