keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Ensimmäiset hypyt kentällä!


Eilen (tiistaina) oli estetunti, joka oli samalla viimeinen estetunti ennen kisoja. Ratsuksi valiutui tällä kertaa Essu, jolla hyppään myös yhden luokan kisoissa. Eli menen 60cm Arskulla ja 80cm Essulla.

Alkutunnista tehtiin laukanvaihtoja puomin päällä ja hyppäsimme ympyrällä ristikkoa ja pystyä. Tulimme vielä pari linjaa ennen kuin tulimme rataa. Ensin tulimme lyhyeemmän linjan viidellä askeleella, ja sen jälkeen neljällä. Viisi onnistui ihan hyvin ja neljällä jäi hitusen kauas. Kaareva linja ratsastettiin kuudella askeleella.  Tulimme vielä pikaisesti kahdenaskeleensarjan ennen rataa. 

Rata meni näin keltamusta pysty, portti sakasaestelinja kuudella tai viidellä askeleella, neljän askeleen linja, sarja, ja saksa portti linja viidellä. Rata alkoi ihan lupaavasti mutta ennen toista estettä annoin Essun mennä pitkästi niin ei jatkettu kolmanella esteelle. Tulin uudestaan ja tällä kertaa meni nappiin. Neljän askeleen linja oli varmaan se paras osa kaikista, sarja ihan hyvin jäi hitusen lyhkäseksi ja viimeinen linja ihan ok. Tulimme saman radan vielä korotettuna! Sekin rata oli sujuva paitsi että viimeinen linja ei menny ihan nappiin, joten tulin sen vielä lopussa uudestaan.

Tunti meni hyvin vaikka Essu olikin hitusen vahva, mutta hyppäsimme kuitenkin ensimmäistä kertaa kentällä niin varmaan johtui siitä. Itsellä oli liian pitkät jalustimet ja en istunut välillä syvälle satulaa mutta muuten meni hyvin!




2 kommenttia: