maanantai 5. tammikuuta 2015

Kiitos 2014♥


Vuosi 2014 toi minulle paljon ja vei myös pois paljon, mutta muistellaan vielä hetken mennettä ratsastuspuolelta.
Mini hoitoponini

Tammikuussa olin sataprosenttisen varma että Mocasta tulee se mun kisaponi ja treenasinkin sillä aktiivisesti. Helmikuussa kävimme Hangossa kisoissa jotka meni hyvin minun osaltani ja siitä oli hyvä jatkaa maaliskuun kotikisoihin. Kuitenkin kun kotikisat lähestyivät ja oli viimeinen estetunti ennen kisoja tuntilistassa luki Arsku. Siitä se kaikki oikeastaan alkoi tosissaan, olen treenannut Arskulla melkeimpä jokatoinenpäivä kuten Jessica sanoo. Olen enemmän kuin tosi kiitollinen että minulla on mahdollisuus siihen. 


Kuudestakympistä olen päässyt kasikympin luokkiin hyppämään. Neljästävirhepisteestä voittoon, itkusta suu isolle hymylle. Ratsastus ei ole mitään ilman ylä ja alamäkiä. Ne alamäet voivat olla pitkiä mutta aina sieltä noustaan ja pienistä onnistumisista pitää myös iloita vaikka ne olisivatkin pieniä. Minulla on ollut alamäkiä mutta sieltä on noustu, aina !


Kehitystä on tapahtunut , jonka näkee paremmin videoiden avulla kun tekstillä. Mutta olen avannut silmäni ihan uudesta ratsastus "tyylistä". Alkuvuodesta ratsastin todella paljon kädellä ja lilluin satulassa ihan miten sattui, kantapäät ja polvi nousi korviin saakk(vieläkin sama ongelma). Mutta nuo on paranntunut hurjasti! Ratsastan pohkeella istun suht ryhdikkäästi ja kantapää pysyy paremmin alhaalla vaikkakin se välillä ottaa hissin ylös ja osoittaa taivasta kohti.  Nuo videot eivät kyllä näytä kaikkea mutta osan. Ja siis yllä oleva video on alkuvuodesta ja alempi loppuvuodesta.

Mutta lyhyeesti sanottuna vuosi on ollut mahtava! Oliko teidän vuosi 2014 kiva :)


1 kommentti:

  1. Oot kyl kehittyny superisti! Hienoa työtä ja kiva postaus. :)!

    VastaaPoista