torstai 29. tammikuuta 2015

In-and-out



Pitkästä aikaa tulen postamaan estevalmennuksesta, postauksia ei ole tullut koska minulla on mennyt sen verran huonosti että en ole halunnut julkaista niistä kerroista mitään. Itsellä oli kausi jolloin tunsin itseni epävarmaksi esteillä mutta nyt olen saannut takaisin melkein saman asenteen kuin minulla oli ennen.

Alkuverkoissa Essu oli aika laiska mutta välillä se kulki ihan kivasti, vaikkakin moottori ei ollut ihan käynnissä. Otimme laukkaa kevyeessä istunassa laukaten vähän eteen. Sen jälkeen tulimme kaarevalla uralla kahta kavalettia joidenka välissä oli okseri joka piti kiertää, siksi tiestä tuli kaareva.

Seuravaksi tulimme kahdeksikko kahden in and out hyppyjen kera. Eli aloitettiin vasemassa kieroksessa in and out vaihto oikealle sieltä in and out vasemalla ja sama uudestaan. Minä aloitin joten ensin oli vähän hakusessa miten piti tehdä, mutta viimeinen kerta oli ihan hyvä.  Sitten tulimme valkoisilta in and outeilta vihreille in and outeille. Väliin tuli kaksi askelta ja piti saada hyvä tie että ne kaksi askelta mahtuisi 9m väliin hyvin. Tulimme samaaa toisesta suunnasta.

Sitten tulimmekin jo kaikkia kolmea eli ensin vihreät in and out kaksi askelta, valkoset in and out kaksi askelta, saksa in and out. Meillä meni Essun kanssa todella hyvin kun tulimme kaikkia kolmea.


Sitten tulimme tehtävää jota ei ole videolla, eli vain nuo ylemmät jutut on videolla. Eli hyppäsimme kavaletti-okseri-kavaletti linjaa. Kavalettejen ja okserin väliin tuli kaksi laukka askelta. Sain laukata ihan kunnon laukkaa niin että päästäisiin väli kahdella ja se onnistui hyvin. Tulimme linjaa kolme kertaa ja Jessica nosti okseria joka kerralla vähän.

Tulimme sitten rataa aloitimme in and out hypyillä vasemassa kieroksessa että vihreät in and outit hypättiin ensimmäiskesi. Sen jälkeen kun olimme tulleet kaikki in and outit tulimme kavaletti okseri linjan. Ensimmäinen rata oli super hyvä , Essu odotti sopivasti että mahduimme in and out väleihin ja okserille se meni eteen ja hyppäsi hyvin okserin.

Tulimme uudestaan radan mutta toisin päin. Eli ensin okseri kavaletti sen jälkeen in and outit. Laukka oli ihan hyvä okserille tullessa mutta Essu otti isomman hypyn ja okseri oli jo varmaan päälle kasikympin niin minulta lähti ohjat pitkiksi ja siksi tein voltin enne in and outteja mutta muuten meni hyvin. Tulin vielä lopuksi okserin uudestaan ja se meni hyvin. Otin hiukan loppuraveja ja lähdin ulos kävelemään.


8 kommenttia: