sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Mitä tavoitteita minulle on?


Kun vuosi vaihtuu laitetaan uudet tavoitteet pystyyn, niin minäkin olen tehnnyt. Joka vuodelta haluan jotain enemmän. Vuonna 2010 ratsastin kerran viikossa puolituntia, ja tänä päivänä ratsastaan 3 tuntia viikossa. Vuonna 2013 kun aloitin estevalmennukset aloin kehittymään ja avasin luukkuja kisaamis mahdollisuuksiin. Minulla ja kaikilla jotka ratsastavat Billnäsissä on mahdollisuuksia melkeimpä mihin vain.


Itse asetan aina itselleni tavoiteita jotka voin oikeasti toteuttaa koska muuten petyn... Joten mennään asiaan tavoitteeni vuodelle 2015!

Kehittyä: normi asia , kuka ei haluaisi kehittyä? Itse olen kehittyny hurjaa vauhtia koulu sekä estepuolella, mutta viimeisimmät kuukaudet vuodessta 2014 sain monta ahaaa-elämystä ja näin eron parin viikon sisällä. Alla olevista kuvista näkee eroa vai mitä!?

kevät 2014
Ensimmäinen viikko 2015
Kisata: Haluaisin päästä taas ulkopuolisiin kisoihin ja saada rutiinia 80cm ratoihin. Tarkoituksena olisi jatkaa samoja luokkia kuin viimevuonna, eli koulupuolella helppo C ja esteillä 60cm&80cm. Koulukisoissa toivon että prosentit olisivat siellä 60% kieppeillä. Tavoitteena on myös saada kasaan 12 ruusuketta tällä hetkellä niitä on 10+minimestaruus pokaali.


Ratsastaa uusilla hevosilla: Haluaisin kokeilla uusia hevosia ja mennä välillä niillä hevosilla joilla en mene useasti, esim Aadaa olisi kiva kokeilla uudestaan.Vuonna 2014 kokeilin aika montaa hevosta, olen mennyt kaikilla tuntsareilla, parilla billnäshepalla ja parilla muilla.  Olenkin jo vieraillut uusien hevosien selässä vuonna 2015.

Ajatella vähemmän ratsastaa enemmän: jep niin haluan tehdä!




2 kommenttia: