torstai 25. joulukuuta 2014

Jouluratsastelut


Tiistaina suuntasin puolilta päivin tallille ja päätimme että ottaisimme Joannan,Auran,Ineksen ja Sofian kanssa tonttu kuvia, josta tulikin jo postaus!  Tonttu kuvauksessa vierähti yli tunnin, ja emme ehtineet edes ottaa kaikista kuvia... No kuvauksien keskellä Jessica tulee kysymään että haluaako joku tulla mukaan maastoon estetunnin jälkeen, tietenkin minä halusin. Toimiston pöydän äärellä kun olimme Jessica tokaisee että ketkä eivät mene tunnille jotka voisi mennä maaston, ja vinkkasin että eihän Mini menen tunnille joten Ministä tuli maastoratsu.



Estetunnin menin Tetriksellä ja menimme ilman satulaa ja meillä oli kaksintaistelua ja ponit vastaa hevoset taistelu, valitettavasti hävisimme koska Arsku vähän innostui :'D Sitten oli kaksintaistelu ja taistelin Joannaa ja Arskua vastaan ja voitin, vaikkakin minun nopeusmittari oli lähellä nollaa...  Jessica sitten jossain vaiheessa sanoi että katsotaan mitä tapahtuu ku laitetaan Kristina Arskun selkään joten vaihdoimme Jonsterin kanssa heppoja. Ainiin meinasin unohtaa alussa tulimme puomilinjaa ja yhtä pystyä jota J korotti ja sai tulla niin pitkään sitä kun halusi, minulle riitti jo kun pääsimme hienosti yli pienen pystyn. 




Tunnin jälkeen lähdimme maastoon joka sujui leppoisasti lauleskellen Auran ja Ineksen kanssa. 

Minä mitä noi tekee
Arsku kato kaveriii

Keskiviikkona eli 24.12 heräsin aikaisin aamulla ja olin tallilla jo kello 8 , koska meillä oli perinteinen jouluratsastus keskustaan. Tänä vuonna vaihdoin ratsua Tetriksestä Arskun joka oli oikein mukavaa. Koristelin satulan ja suitset glitterillä , vedin tonttulakin esiin , ja laitoin vielä vähän glitteri Arskulle. Yhdeksän maissa pääsimme ulos tallin pihalle ja hevosten kyytiin ja matkalle kohti keskustaa. Maasto sujui leppoisasti ja kaikki hevoset käyttäityivät todella hyvin. Tallilla toivotin vielä Arskulle ja Minille hyvät joulut ja lähdin kotiin.

varastettu kuva fbestä minä neljäntenä jonossa
Tänään 25.12 nousin taas kukonlaulun aikaan ja lähdin jälleen kerran tallille, tällä kertaa tekemään aamutallia ineksen kanssa. Saimme ruokittua,loimitettua ja vietyä hepat ulos hyvin, vaikkakin kesti hetken mutta ainakin kaikki hepat olivat tyytyväisiä! 


2 kommenttia: