torstai 18. joulukuuta 2014

Kisakausi 2014


Kisakauden avaus tapahtui Hangossa 16.3 jolloin menin Mocalla josta piti tulla minun kisaponi. Luokkana oli tuttu 60cm ja saimme 0-0vp ja loppu peleissä jäimme nipin napin ilman sijoitusta, mutta näistä kisoista minulla on hyvät muistot. Ensin radan jälkeen Sofia ja Susse sanoi minulle että oli ihan erinäköinen tyttö selässä nyt kuin ennen, Jessica vielä sanoi -Arvaappa mitä? Teit elämäsi käännökset.

29.3 kisahevonen vauhtuikin yhtäkkiä Arskuksi ja minua jännitti ihan kamalasti miten rata menisi. Rata loppui onnen kyyneliin ja neljään virhepisteseen.


12.4 talli järjesti kouluharjoituskilpalut ja tietenkin osallistuin niihin Arskulla, helppo C:1 oli meidän luokkana.Kisat meni hyvin prosentteja tuli 61,5% jotka oli yhteistuloksien paras joten sinivalkoinen ruusuke tuli kotiin! 


26.4 koulukisat joita odotin innolla , mutta nehän meni sitten ihan penkin alle meidän osalta. Prosentteja tuli 57,50% ja oltiin luokassa 20/28...


17.5 oli kotitallin tärkeimmät kisat joissa menin pohjaluokaksi 40cm ja sitten sen 60cm. 40cm puhdas ja ruusuke, 60cm mokasin itse uusinassa enkä kääntänyt mutta päädyttiin kuitenkin kymmenen parheimman joukkoon.


1.6 yksi ikimuistoisimmista päivistä elämässäni. Päivä alkoi aikaisin kisojen parissa ja rata meni super hyvin ja napattiin vielä kuudes sija! Kisoista saimme porukalla kasaan jopa viisi ruusuketta. Sieltä matka jatkui Riilahteen jossa menin pellolla Minillä.


27.9 ehkä paras rata ikinä siihen menessä mutta yksi moka , yksi pieni ja puomi tarttui mukaan. Silloin kyllä itketti eihän näin pitäny mennä kuin olen kuitenkin ratsastanut niin monta 60cm rataa.


11.10 koulukisat joihin harjoittelin hikihatussa ja jossain vaiheessa olin heittämässä hanskat tiskiin mutta starttasin kuitenkin ei korkeilla tavoitteilla. Rata meni paremmin kuin hyvin kuitenkin ja tuli pari onnenkyyneltä.  Prosentint oli 65% joka vei meidät lopulta kolmanelle sijalle!



1.11 BHC viimeinen osakilpailu luokkina toimi 60cm ja 80cm joka olisi ensimmäinen kasikymppini. 60cm sujui vauhdikaasti , liiankin joka kostautui viimeiselle esteelle jonka ohi menimme , muuten olis tullu aika kova aika :'D 80cm meni todella hyvin ja 0-0 aika riitti lopuksi vielä 7 sijaan.



16.11 Salon estekisat jossa menin 60&80cm. 60cm puhdas ja ruusuke, 80cm mokasin itse ja puomi tarttui mukaan muute super rata!


13.12 seuranmestaruus kisat ja menin 60cm luokan jonka voitimme!

12 starttia seuratasolla
2 koulustarttia
10estestarttia
6sijoitusta
2 ei seuratasolla kilpailua joista molemmista voitto

2 kommenttia: