maanantai 15. joulukuuta 2014

Seuran mestaruuskisat



Taas oli aika koko tallin kokoontua kisoihin ja illan viettoon , nimittäin lauantaina ratkaistiin kenestä tulee vuoden mestari että minimestari. Monen mutkan jälkeen pääsin starttamaan minimestaruus luokassa. Jessica ehdotti että voisin ihan hyvin mennä mestaruusluokan mutta halusin ottaa varman päälle ja mennä minimestaruuden, joka oli tyyliarvostelulla varustettu. 
Rataa kävelessä sain tietää että tyyliarvostelu alkaa vasta "uusinassa" . Rata oli aika kiemurainen mutta ihan kiva koska siinä piti ratsastaa aika tarkasti. Kakkosen ja kolmosen väliin suunittelin ottavani viisiaskelta , joka myös onnistui. Uusinassa kertasin päässäni että minulla pitää olla hyvä laukka ja tehdä hyvät tiet ja tarkistaa aina laukka. 

Arsku meni ennen minua jo neljä rataa jotka sujui vauhdikkaasti joten verkassa varmistin että tasan tarkkaan kaikki pidätteet menisivät läpi.  Verkka sujui myös ihan hyvin vaikkakin Arsku oli todella kuuma. 



Rata sujui ihan hyvin ja ei siinä mitään erikoista ollut, itse pidin sitä yhtenä meidän parhaimmista 60cm radoista. Tuloksia ei kerrottu viellä kun kisat olivat käynnissä, vasta illalla saimme tietää ketkä veivät palkinnot.
Seurasin luokkani jälkeen mestaruusluokkaa jonka jälkeen autoin tallissa järjestelemään iltaa varten. Vihdoinkin kun kisat loppuivat pääsimme syömään, herkkupöytä oli kyllä iso joten olen tainnut lihoa parikiloa... No Jessica sitten aloitti kertomaan tuloksia kisoista ja aloitti mini-mestaruudesta, kolmanneksi tuli lotta, toiseksi alva ja luokan voitti Kristina , jee hyvä Arsku! Palkinnoksi saimme pokaalin ja mitallin joka ei kyllä ole viellä tullut , mutta saamme sen myöhemmin.
Illan vietto jatkui iloisin ja surullisin mielin.

Kilpailaanko teillä myös seuran mestaruuksista?

5 kommenttia: