keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Valkoinen poni

Arvasiko joku otsikosta mitä ponista oli kyse?
-No se on tietty Emma poni!
Eli aina kisojen jälkeen meillä on yleensä "hevosen vaihto tunti", ja tällä kertaa sain Emman, joka ei ole ollut mukana meidän estetunneilla vielä.

Emma on aika pieni poni joka on yleensä Riilahdessa leirikäytössä mutta poikeuksetta se tuli jo Billnäsiin pari viikkoa sitten. Emmalla olen ratsastanut pari kertaa ennen tätä tuntia mutta tämä oli eka kerta kun hyppäsin ponilla. Ponskilla on todella pieni laukka joka tuotti minulle vähän ongelmia välien suhteen.
Alku raveissa yritin tehdä paljon ympyröitä ja saada ravin aika reippaaksi. 
Tulimme myös isoa ympyrää jossa oli kaksi puomia jotka sitten ylitettiin. Kun olimme valmiita ravissa ja otimme laukan ja yriti laukata vähän reippaammin koska Emma haluaa laukka yleensä pientä laukkaa. 
Sitten tulimme sitä samaa ympyrää ja puomien väliin tuli 1 askel joka onnistui ihan hyvin kun muistin pitää pohkeet mukana.

Sitten tulimme ympyrää jossa oli ensin se puomi sarja ja sitten in and out ristikko hypyt. Sitten ne puomit nostettiin esteiksi ja teimme samaa tehtävää pari kertaa. Tämä tehtävä tuotti minulle vähän ongelmia mutta Emma hyppäsi hienosti vaikka minä seikkailin viidakossa välillä... Tässä näkee kun olen mennyt paljon Arskulla niin olen ihan pihalla kun on ihan toinen hepo alla. No parin kerran jälkeen tämä sujui ihan hyvin ja siirryimme seuraavaan tehtävään.


Sitten tulimme rataa joka meni näin: ensin vihreä ja sininen este, siitä jatkettiin kavaletille ja siitä seuraavalle kavaletille ja väli oli se 3 askelta. Valkoinen pysty noin 5-6 askelta ja in and out ristikot.
Ensin en kääntänyt ajoissa kavaletille ja tulimme uudestaan pari kertaa ja sitten onnistui. Loppu rata menikin sitten ihan hyvin. Tulimme radan sitten vielä uudestaan ja silloin unohdin että oli menossa kavaleteille niin aloitin uudestaan ja sitten loppu menikin hyvin.

Tulimme vielä kerran sen ison ympyrän jossa oli nyt se sininen ja vihreä este lopuksi että tulisi helppo tehtävä lopuksi. Tunti meni ihan kivasti välillä seikkailin viidakossa mutta sitten sain ainakin jostain kiinni ja meni ihan hyvin. Oli hauskaa saada mennä Emmalla kun en sillä ennen ollut hypännyt, ja esteet pysyivät pieninä niin oli kiva hypätä uudella tuttavuudella.






4 kommenttia:

  1. Uih, ku Emma on ihana <3 hyvin näytette menevän kuvien perusteella :--)

    VastaaPoista
  2. Uuu, ihana postaus!:3 tuo Emma näyttää ihanalta, ja te näytätte hienoilta!;D

    VastaaPoista