maanantai 5. toukokuuta 2014

kuulumiset + video

Viime viikolla ratsastin vain kerran koska tiistaina oli Nina Fagerströmin valmennukset, joita olin tottakai katsomassa. Minun piti oikeastaan olla kuvaaja, mutta kentän sisäpuolella tarvittiin apua välien muutamisessa niin siirtelin sitten siellä puomeja. Hevonen millä iso laukka, hevonen pienellä laukalla ja sitten vielä poni siksi välejä siireltiin. Eli tiistain olin talilla kuitenkin.
Ekat kisat parhaalla ponilla+ taas näitä uunituoreita kuvia 
Keskiviikkona oli sitten kuitenkin ihan tavalliseen tapaan koulutunti, mutta tällä kertaa kysyimme Marian kanssa että voitaisko mennä ilmansatulaa ja sehän passasi.
Tunnilla teimme isoa ympyrää kavaletin ja puomien yli joka onnistui ihan ok:sti. Väli oli vähän hassu meille koska puomien väli olisi ollut viisi reipasta askelta tai sitten kuusi odottavaa, niin sitten välillä tuli se viisi ja puoli askelta. 
Tehtiin jonkin verran työskentelyä laukassa joka onkin kivoin osuus Arskun kanssa ilman satulaa. 
Loppukäynnit menimme tiellä ja sitten menimme vielä syöttelemään vihreää hepoille ja eihän se ohjaus sujunut selästä kun heppa niin rakastaa ruohoa niin piti sitten tulla alas.

Torstaina olikin sitten vappu ja lomaa, joka koostui näistä asioista. Ruokaa, ruokaa, ruokaa ja taas vaihteeksi ruokaa ja sitten vielä kokeseen lukeminen.

Perjantaina en tehnyt mitään...

Lauantaina olin tallilla ja salossa.

Sunnuntaina oli serkkujen synttärijuhlat niin taas sitä makeaa tippui mahan pohjalle.

Vielä viime viikon estetunnista pieni kooste, meillä siis meni tuo estetunti todella hyvin ja hyppättiin vähän isompi este lopuksi, harmi kun sitä ei ole videolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti