lauantai 26. syyskuuta 2015

Syyskauden ensimmäiset kisat

Nina Nygren

Syksyn kisakausi avattiin 12.9 ja minä osallistuin 80cm Arskulla. Jenni ( Arskun hoitaja) meni kuudenkympin joten en tarvinnut verkata kovin kauan. Arsku oli verkassa tosi hyvä ja näin paikat esteille hyvin.

Jk.galleria.fi

Jk.galleria.fi
Ensimmäiselle esteelle tulin ihan hyvin, toiselle otin vähän liikaa kiinni ja otin yhden askeleen likaa joten tulimme lähelle. Kolmoselle laukkasin paremppin ja sille tuli parempi askel.
Nelonen oli vähän isompi okseri jolle oli ehkä radan vaikein tie. Tulin hyvässä rytmissä ja näin sopivan askeleen olin jo sanomassa jess kun kuulen kolahduksen... Jatkan sarjalle jolle tuli hyvä askel.


Kutoselle tuli tosi hyvä hyppy ja Arsku nosteli kinttujaan korkealle kun puomi oli tippunut. Seiskalle ja kasille tuli myös hyvät hypyt. Olin todella iloinen ei tullut isompia mokia radalla ja olihan siitä jo aikaa kun hyppäsin viimeksi kasikympin Arskulla, taisi olla Salossa helmikuussa.
Arsku sai isot taputukset ja sokeria. Kysyin vielä Riikalta mitä mieltä oli radasta ja hän vastasi siisti ja se puomi oli harmi ja ei siihen ollut mitään suurempaa syytä miksi putosi.

1 kommentti: