keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Ratatreeniä


Tiistaina oli tuttuun tapaan estetunti ja yllätyin kun nimeni vieressä lukikin Arsku, vaikka meillä onkin hevosenvaihtokausi päällä. Kävin kerhiksessä hain turkoosin huovan ja vaihdoin sen Arskun estesatulaan. Sitten suuntasin Arskun luo harjasin ja laitoin suojot, jonka jälkeen juoksin maneesiin rakentamaan esteitä. Kun saimme esteet vihdoinkin paikoileen varustin Arskun ja lähdin maneesiin.


Kun olimme kävelleet hetken Jessica tuli ja sanoi että saisimme verkata omassa tahdissa ravissa ja laukassa. Itse otin käyttöön "kisaverkan" eli ensin eteenpäin ja vasta sen jälkeen takaisin. Ravissa otin ensin reippaan tahdin jonka jälkeen taivuttelin, Arsku tuntui ihan kivalta. Ennen laukkoja istui hetkeksi alas ja työstin taivutusta mutta sitten vaihdoin askelajin laukkaan ja laukkasin kevyeessä istunassa uraa seuraten. Otimme myös kavaletin mukaan ja laukkailimme sen yli kevyeessä istunassa.


Loput tehtävät näkyy videolla joten en rupee niistä selittämään mitään. Mutta tulimme ensin pieniä tehtäviä jonka jälkeen rataa. Ensin tulimme radan pienimillä esteillä ja sitten isompana. Kaikki meni  hyvin paitsi sarjan jälkeen en nähnyt mitään kun kypärä lensi silmien eteen... No kyllä me se päästiin lopulta hyvin. Tunnista jäi hyvä mieli vaikka olikin vähän erimielisyyksiä ponnitsuspaikasta ja nopeudesta. Hieno Arsku! Muuten olemme lähdössä kisoihin 8.2 toivottavasti siellä onnistuu!



16 kommenttia: