keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Erittäin hyvä koulutunti


Keskiviikkona oli tuttuun tapaan koulutunti jonka piti Hansu meidän uusi ratsastusopettaja. Vinkkasin ennen tuntia jos voisimme tehdä niitä väistöja jossa takapuoli on sisäänpäin, ja niillä sitten aloitimme.  Eli lyhyeillä sivuilla ympyrät ja pitkälläsivulla väistöjä. Ympyrällä taivutin kunnolla niin että Arsku pehmenisi. Väistöissä oli ensin hakemista mutta loppua kohden ne meni nappiin! SItten otimme kevyttä ravia.


Sitten otimme vähän ravia istuen alas ja tein vain ympyröitä taivuttelen ulos ja sisään. Lopulta Arsku antoi kivasti periksi ja enne käynti siirtymistä ratsastin varmaan elämäni parhaat raviaskeleet,. Edes pari askelta on jo paljon koska siitä pääsen jatkamaan ja ehkä joskus saan Arskun ravamaan niin pidemmän ajan.  Sitten otimme välikäynnit ja Hansu kertoi laukkatehtävän.



Laukka tehtävä meni niin että kävelimme puolympyrää nostimme laukan ja laukkasimme puolikkaan ja siirtyminen raviin/käyntiin. Nostot onnistuivat yhtä lukuunottamatta hyvin ja siirtymiset ei ollut ihan huonoja. Sitten otimme koko ympyrän laukkaa jolloin sain taivutella kunnolla Arskua jolloin tuli ihan kivojakin askeleita. Saman teimme toiseen kierrokseen jolloin Arsku ei kuunnellut sisäpohjetta , jotenkuten sain sen kuitenkin lopuksi läpi. Vielä rennot loppuravit ja käyntiin. Taas meni hyvin joka kerta menee melkein paremmin ja paremmin!



hienoin♥


10 kommenttia: