torstai 11. kesäkuuta 2015

Lähden kohta...


Riilahteen!

Olemme laskeneet päiviä, kahdestasadasta sataan ja tänään on vain kaksi päivää jäljellä. Tai oikeastaan kolme, mutta minä ja Ines lähdemme jo lauantaina kohti riilahtea. Sunnuntaina lähdemme kisahoitajiksi Hyvinkäälle ja illalla alkaa meidän osalta leiri oikeasti. 


Parin mutkan kautta leirille tulee pari hyvää ystävää Tammisaaresta ja Hangosta ja tietty pari Billnäsiläistä mahtuu joukkoon, Eli viikosta tulee tulemaan erittäin mukava, ainakin toivotaan niin. Sääkin näyttää parin päivän kohdalla hyvältä. Viime vuonna satoi melkein kaikki päivät, mutta ei se leiriä pilannut. Toivon kuitenkin että sää suosisi paremmin tänä vuonna. 


Blogi on ollut hiljainen ja tulee olemaan vielä seuraavan viikon. Pari postausta on melkein valmiina ja leirin jälkeen ajattelin tehdä leiri postauksen. Toivottavasti jäätte kuitenkin seuraamaan blogia vaikka onkin ollut hiukan hiljaista... Mutta jos joku haluaa vähän Riilahti fiilistä niin katsokaa alla oleva video viime vuodelta, videon on muuten tehnyt Joanna joka myös tulee leirille!

5 kommenttia: