keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Hyvä fiilis!


postausinto on miinuksen puolella... tuntuu että kukaan ei lue eikä kiinnosta joten sikis on ollut vähäb taukoa.
Mutta nyt yritän taas ruveta postailemaan !

Sunnuntaina kapusin vielä Heidin valmennuksien jälkeen Arskun selkään koska minulla oli kolmelta normaali koulutunti. Päätin jättää satulan satulahuoneseen koska Arsku oli jo työskennellyt niin hyvin lauantaina valkusssa, niin nyt ajattelin mennä rennommin. 

Tunnin aloitimme itsenäisellä verkalla. Minä jäin ympyrälle ja yritin saada pehmeää tuntumaa, ja Arsku olikin jo aika pehmeä eilisestä valkasta. Heidi opetti minulle että Arsku ehkä on herkkä mutta peittää sen olemalla kova. Yritin taivutella todella pehmeästi ja Arsku taipuikin ihan kivast.


Otimme myös laukkaa mukaan sen mukaan miltä ratsu tuntui. Minä nostin laukan aika piakkoin koska Arsku tuntui hyvältä ja se on vielä paremman tuntuinen laukkojen jälkeen. Laukasta ei ole materiaalia mutta kerrompa kuitenkin vähän. Ensin yritin saada hyvän pyörivän laukan jonka jälkeen tavuttelin taas. Kun taivutukset olivat menneet läpi, laukka pyöri ja pysyttiin ympyrällä.. laukkasin varmaan elämäni parhaat pätkät Arskun kanssa.  Laukkasimme molempiin suuntiin.



Tulimme sitten keskihalkaisijaa ensin käynnissä ja jokatoinen meni oikealle ja jokatoinen vasemalle. Kun olimme päässeet kunnialla tehtävän läpi käynissä siirryimme raviin ja tulimme samaa tehtävää. Hetken kuluttua lisäsimme käyntisiirtymisen keski halkaisijalle, sitten vielä 10m voltit pitkille sivuille.

Jatkoimme tehtävän jälkeen työskentelemistä ympyröillä. Arskusta lähti niin hyviä askelia että opettajaki huusi että katsokaa Arskua. Minulle riittää pari askelta mutta se fiilis mitkä saa niistä askelista saa minut uskomaan että kyllä me vielä näytetään Arskun kanssa että osaamme!





9 kommenttia: