maanantai 20. heinäkuuta 2015

Leiripäiväkirja osa 5

Tämän postauksen kuvat ovat Noran ja Kadrin käsialaa
Perjantaina aamutallin jälkeen kapusin vihdoin ja viimein toivomani Arskun selkään. Nora veti meille todella kivan maaston, käytiin uittomaaston laukkapätkällä ja laukasimme pareittain sitä, minä ja nora, saana ja ines.


Iltapäivällä Nora piti meille koulutunnin ilman satulaa ja toivoin Maxiea tunnille jolla sainkin mennä.
Nora veti maasto joten saimme mennä alkuverkkaamaan itsenäisesti hetken. Meillä meni aikataulu sekaisin joten emme ehtineet kun otaa yhden ravipätkän ennen kuin Nora tuli.
Alkuverkoissa piti ratsastaa eteenalas, ensin Maxie oli turhan ylhäällä mutta hetken kulutta se kulki alemassa muodossa.



Sitten aloitimme kahdeksikko tehtävällä jota teimme koko tunnin. Ensin ravissa ja meidän piti ratsastaa kunnolla kulmiin eli kahdeksikosta tuli enemmänkin tiimalasi. Ravissa Maxie oli hurjan kiva ja sain hyvin tehtyä tehtävän. Laukassa Maxie olisi pitänyt olla aktiivisempi mutta muuten se oli todella hyvä.  Tähän mahtavaan päivään loppui minunkin osa leiri! Leiri oli kyllä mahtava, kivaa osavaa porukkaa, mukavat vetäjät ja avustajat, hyvää ruokaa ja mahtavia tunteja ja hevosia. Nyt minulle tulee aika pitkä tauko ennen kun pääsen taas hevosen selkään.


tästä kuvasta minä  pidän

Minä-Maxie, Saana-Aada, Joanna-Zaba, Ines-Ava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti