sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Avapony


Taas kirjoittelen tänne myöhemmin mitä piti, ei ole innostanut koska tuntuu että ei ole mistään mitä kirjoittaa koska tuntuu että mikään ei onnistu. Nyt kuitenkin ryhdistäydyin ja tulin kirjoittamaan tänne tunnista jolloin menin Avalla.


Ava on uusin tulokas joka tuli juuri kesän alussa. Ava ei ole vielä mikään taitava mutta siitä tulee kyllä vielä kun sitä treenataan enemmän. Itse en mennyt Avalla kesällä joten tämä oli ensimmäinen kerta ponin selässä. Tunnin alussa Hansu neuvoi miten minun pitäisi ratsastaa Avalla.
Ava oli ihan hyvä alkuraveissa vähän kuuropohkeelle mutta muuten ihan hyvä.



Tunnilla teimme paljon siirymisiä ympyrällä esim, käynti- pysähdys, ravi-käynti, ravi-pysähdys. Ava kuuntelee tosi hyvin pidättäviä apuja joten pysähdyksistä tuli hyviä, jopa pari tasajalka-pysähdyksiäkin tuli. Ravissa sain myös Avan jotenkuten pyöreämälle kaulalle ja tahdin hyväksi.
Laukka on Avalla vielä vähän hankala joten laukkasin vain pari pätkää ja keskityin siihen että laukka ei tippuisi raviin.
Tunnin lopussa Ava ei ollut enään niin kiva koska Ava oli aika väsynyt. Mutta poni oli kiva ja siitä tulee varmasti vielä tosi hieno!




1 kommentti: